Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 2011 -2012

                           ΣΥΝΕΧΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ  ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ  ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕ 66 – 48. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΣΧΕΤΩΣ,  ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 18 ΠΟΝΤΩΝ. ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΑΜΥΝΕΣ, ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΨΗΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΩΝ 50 ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΤΕΙ .
        ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2011-2012 (ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΤΕΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΪΝΑΛ -  ΦΟΡ (1ΟΣ – 4ΟΣ & 2ΟΣ – 3ΟΣ ),  ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ  ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 30 & 31 ΜΑΪΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 10 – 13 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ (ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ BLOG).   ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ – ΦΟΡ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ  ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ, ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ, ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΤΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ. 
                         Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΟ Κ.Φ.Α. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ

 ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.Φ.Α. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου