Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΜΑΙΟΣ 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ  Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ  ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ  ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ :
 ΜΠΑΣΚΕΤ
      ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ  ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΩΝ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΤΕΙ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΝΤΟ - ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ 7 ΔΕΚΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΙΣΟΠΑΛΕΣ 40-40. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ  ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ  Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕ 45-41 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 10 ΟΜΑΔΩΝ..
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α. ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Γ. ΚΑΙ ΝΑΣΟΥΛΑ Α. 
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ  ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ  Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ   ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ ΜΕ ΣΚΟΡ 6-0. ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 18  ΟΜΑΔΕΣ.
 
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ.Φ.Α. ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ Κο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ Κ.Φ.Α. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Γ.
 ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ, ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ, ΣΚΑΚΙ(ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΑΘΛΗΜΑΤΑ 40 ΦΟΙΤΗΤΕΣ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 20 ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ  ΑΤΕΙ. 

ΑΓΩΝΑΣ ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

ΟΙ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 3ΚΜ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α. ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ ΝΑΣΟΥΛΑ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.
ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α. ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ.


ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ TOY ΑΤΕΙΘ ΚΑΙ  ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ. 
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ  ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  Κ.Φ.Α. ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ .

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΤΕΙΘ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΑΤΟΜΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου