Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

      ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΥΣΜΟΥ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ.
      ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΕΝΟ (ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓ 2) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ  ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 2 ΣΚΟΡΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟ ΠΥΡΓΟ  ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΑΥΤΗ 10-2.
       Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΕΓ2 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΜΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ   ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ  ΜΕΤΡΑ,   ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ   ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ  ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 2 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΩΣ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΥΦΩΝΑ  ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 10-2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΗΤΤΗΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ 58-9 ΤΕΡΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ  ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΕΙ ΟΦ. 
Η ΟΜΑΔΑ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ   ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΕΡΙ 5-1 ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ 40-18 ΓΚΟΛ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ. Η ΤΕΛΙΚΗ  ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  ΚΑΙ ΑΦΤΕΡΟΥ ΔΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΕΓ 1 15 ΒΑΘΜΟΙ 7 ΑΓΩΝΕΣ, ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ 12 ΒΑΘΜΟΙ ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ  Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΑΘΜΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 2  (ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΓ 1 ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ).

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 2, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΕΓ1 – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 4-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓ1 ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.  ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΘΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ  ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ  ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ.
       ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΝ   ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ   ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΔΙΧΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0 ΗΡΘΕ ΤΟ 32΄ ΛΕΠΤΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓ1 ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ (ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΓΚΟΛ) ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-0. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΑ  ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ, ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ  ΔΥΟ ΚΛΑΣΙΚΕΣ Σ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΧΑΜΕΝΕΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ  ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ  ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΡΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓ ΠΑΥΛΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 1-2 ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΤΟ 44΄ΛΕΠΤΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ  ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ  ΤΟ 2-0,ΣΚΟΡ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 15΄ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ  60΄ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ) ΟΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ   ΣΤΟ( Γ) ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ  ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΟΡΝΕΡ  ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ; 
ΌΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓ1 ΣΤΟ 78΄ ΚΑΙ ΣΤΟ 90΄ ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ 4-0 ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓ1 ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ  ΕΙΣΟΔΟ  ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ.
                            Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓ1 ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ
 
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ   ΑΥΤΗ                                            ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΡΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.


Ο ΣΟΥΠΕΡ - ΜΑΝ ΠΑΥΛΟΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΤΟ (Γ) ΓΑΜΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΓ 1.
 ΣΤΑΘΗ - ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

    Α/Α  ΟΜΑΔΕΣ                 Α  Ν  Η  Ι  ΤΕΡΜΑΤΑ  Β
1. ΣΤΕΓ 2                              9   9  0  0      58 -  9     27
2. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠ.         8   6  0  2     40-18      18
3. ΣΤΕΓ 1                              7   5  0  2     26-17      15
4. ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ                     6   4  0  2     15-13      12
5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ              5   3  0  2     18-16        9
6. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 2           5   3  0  2     7-29          9
7. ΙΘΑΚΗ                             5   3  0  2      11-13        9
8. ΣΕΥΠ                                9   1  1  7     13-40         4
9. ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΔΙΑΦ.          9    1  1  7      19-41       4
10. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 1        9    0  0  9       13-56      0
   
ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
\1. ΙΘΑΚΗ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 2 (ΤΡΙΤΗ 4/6)
2. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 5/6)
3. ΙΘΑΚΗ – ΣΤΕΓ1(ΠΕΜΠΤΗ 6/6)
4.  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 2 – ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ7/6)
5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/6)
6. ΙΘΑΚΗ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ (ΔΕΥΤΕΡΑ10/6)
7. ΣΤΕΓ 1 – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 2 (ΔΕΥΤΕΡΑ 10/6)
8. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 2 – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ(ΤΕΤΑΡΤΗ12/6)
9. ΙΘΑΚΗ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 12/6)

 Υ.Γ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ  ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
                               ΣΤΑΘΗ ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  Χ.........ΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ
                                                πρεβελη ρεθυμνου σουπερ παραλια
                                    ΠΑΝΤΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!! ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ.....

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


         ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ,ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΑΤΣ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
       ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/5 ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ  ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ , ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ,ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ, ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.  ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ  ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚΑΣΘ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΟΠΑΛΙΓΚ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝΩ ΠΡΟΥΓΗΘΗΚΕ ΜΕ 16 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ (ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑ) ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 50-49, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Α/Α     ΟΜΑΔΕΣ                         Α   Ν Η  ΠΟΝΤΟΙ Β

1. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ                5    4-1   307-261   9
2. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ              5    3-2   292-290   8
3. ΤΕΧ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ                    5    3-2    284-233  7
4. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ                   3    3-0    214-159  6
5. ΟΧΗΜΑΤΩΝ                           4    1-3    165-216  5
6.ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ                   2    1-1    85-92      3
7. ΕΣΤΙΑ ΤΕΙ                                 6    0-6   243-339   6 
                                               Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου