Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ (ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ).
Η ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΔΙΑΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ  ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΩΝ 100 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΜΕΙΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ 15 ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓ1 ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ  ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ. ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ  ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓ 1 ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΗΡΘΕ Η ΦΑΣΗ ΣΤΟ 24΄ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ 1-0 ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ.
 ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓ1, ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ΑΚΥΡΩΣΕ ( ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ), ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ  ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ  ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓ1 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 43 ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ  ΤΗΣ ΣΤΕΓ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ  ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΟΥΤ  ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ .  ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΠΕΣΕ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΓ1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ.  Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ  ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ  ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ 20 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΣΤΕΓ 1 ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΑ ΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΕΤΑ-ΤΕΤ  ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ. 
 
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓ1 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου