Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ - ΤΕΧ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ
82                            36
 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΗΡΕ ΣΕΙΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 82-36.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙ ΟΛΑΣ 10ΛΕΠΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 1-0 ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 15 ΠΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ  ΚΙΟΛΑΣ 10ΛΕΠΤΟ 19-4.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΑ  - ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΝΕΧΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 20ΛΕΠΤΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 39 – 15.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ  ΤΡΙΤΟ 10ΛΕΠΤΟ 65-29. ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΤΕΧ. ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΕΡΙ 7-0 (65-36) ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,  Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΤΑΝΟΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΣΤΟ  82-36 ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου