Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΠΛΕΙ ΟΦ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ (ΑΥΧΕΝΙΚΟ)

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠEΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΑΜΥΝΕΣ, ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ, ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ, ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ, ASIST ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΩΡΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Κ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-0 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ, ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 12-2 ΚΑΙ 28-8 ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ ΟΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Κ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Ο Κ.Φ.Α. Κ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ   ΡΟΚΑΝΙΣΕ ΤΗΝΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 5 ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΣΤΑ ΙΣΙΑ 1-1 ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 54-51.

 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΤΩΝ ΠΟΛ.ΕΡΓΩΝ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου